AnaSayfa / Genel / Kahve falında somun ekmeği yemek

Kahve falında somun ekmeği yemek

Kahve falında somun ekmeği yemek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, bereket ve huzur getireceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında somun ekmeği yemek gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında somun ekmek yemek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet eder.

Kahve falında somun ekmeği yemek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında somun ekmek yediğini görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında somun ekmek dağıtmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında somun ekmek görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek zor bir duruma düşüleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir