AnaSayfa / Genel / Kahve falında somun ekmek vermek

Kahve falında somun ekmek vermek

Kahve falında somun ekmek vermek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, terfi alamayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine inanılır.

Kahve falında somun ekmek vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında somun ekmek görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yeni mekânlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında somun ekmek yemek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında somun ekmeği yemek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz somun ekmek görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında somun ekmek yediğini görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında somun ekmek satın almak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında somun ekmek vermek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir