AnaSayfa / Genel / Kahve falında somun ekmek aldığını görmek

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, düşmanını alt edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında somun ekmek aldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz somun ekmek görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında somun ekmek satın almak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında somun ekmeği yemek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında somun ekmek yediğini görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında somun ekmek vermek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında somun ekmek görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir