AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak somun ekmek

Kahve falında sıcak somun ekmek

Kahve falında sıcak somun ekmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında sıcak somun ekmek gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek stres içinde günler geçireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak somun ekmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında sıcak somun görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek somunu görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında somun ekmekler görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında somun ekmek yemek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük somun ekmek görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir