AnaSayfa / Genel / Kahve falında somun ekmek yemek

Kahve falında somun ekmek yemek

Kahve falında somun ekmek yemek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, dertlerin artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında somun ekmek yemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında somun ekmek yemek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında somun ekmeği yemek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında somun ekmek yediğini görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulur.

Kahve falında somun ekmekler görmek kişinin her işi severek yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak somun ekmek ün yapmayı başaracağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük somun ekmek görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işarettir.

Kahve falında büyük somun ekmek güzelleşeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir