AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek somunu görmek

Kahve falında ekmek somunu görmek

Kahve falında ekmek somunu görmek derin bir nefes alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek somunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında somun ekmek vermek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında somun ekmekler görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında somun ekmek dağıtmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında somun ekmek yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında büyük somun ekmek görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz somun ekmek görmek hayallerinin suya düşeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında somun ekmeği yemek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir