AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak somun ekmek görmek

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, canının sağ olacağına, kötü günleri geride bırakacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak somun ekmek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında sıcak somun ekmek görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak somun ekmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak somun görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında somun ekmeği yemek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, muradınıza ereceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek somunu görmek rakiplerini yeneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında somun ekmek dağıtmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında somun ekmek yediğini görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerinin aksayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir