AnaSayfa / Genel / Kahve falında somun ekmek dağıtmak

Kahve falında somun ekmek dağıtmak

Kahve falında somun ekmek dağıtmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayatının da düzene gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında somun ekmek dağıtmak gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Kahve falında somun ekmek dağıtmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında somun ekmekler görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında somun ekmeği yemek hiçbir eksiğinin olmayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ekmek somunu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında somun ekmek satın almak sermaye kaybedeceğine, hayallerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında somun ekmek yemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Kahve falında somun ekmek yediğini görmek ele güne muhtaç olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir