AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucan yediğini görmek

Kahve falında solucan yediğini görmek

Kahve falında solucan yediğini görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Kahve falında solucan yediğini gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında solucan yediğini görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin solucan yediğini görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dışkıda solucan görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında solucan düşürmek parasının ve malının da artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek aydınlanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yemekte solucan görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işarettir.

Kahve falında ağzında solucan görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir