AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucan düşürmek

Kahve falında solucan düşürmek

Kahve falında solucan düşürmek bir sınavdan geçileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına inanılır.

Kahve falında solucan düşürmek gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında solucan düşürmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında solucan düşürdüğünü görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek yeni siparişler alacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük solucan görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun solucan görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta solucan görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında solucan ve kurt görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt yada solucan görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir