AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin solucan yediğini görmek

Kahve falında birinin solucan yediğini görmek

Kahve falında birinin solucan yediğini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, önemli bir lider haline geleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin solucan yediğini gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında birinin solucan yediğini görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, aradığı kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında solucan yediğini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında solucan ve yılan görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında solucanın ısırdığını görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak solucanı görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yemekte solucan görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğin içinde solucan görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, rahatının bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir