AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, istediği yola çıkacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından solucan çıktığını görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında içinden solucan çıktığını görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan solucan çıktığını görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rakiplerini yeneceğine işarettir.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek zaferler kazanacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir