AnaSayfa / Genel / Kahve falında solgun yüz görmek

Kahve falında solgun yüz görmek

Kahve falında solgun yüz görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına inanılır.

Kahve falında solgun yüz gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında solgun yüz görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü solgun görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü solgun görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini solgun görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında solgun çiçek görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solgun gül görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında yüzü kırışık görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu yüz görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, aşının da çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir