AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü solgun görmek

Kahve falında yüzünü solgun görmek

Kahve falında yüzünü solgun görmek düşmanların çok üzüleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, aylık gelirinin artacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü solgun gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Kahve falında solgun yüz görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü solgun görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü solgun görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında solgun gül görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında solgun çiçek görmek planlarının işe yarayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini solgun görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzen yılan görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü çizmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir