AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü solgun görmek

Kahve falında yüzü solgun görmek

Kahve falında yüzü solgun görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, umutlarının söneceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü solgun gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında yüzü solgun görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü solgun görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında solgun yüz görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini solgun görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında solgun gül görmek umutlarını yitireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solgun çiçek görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında tavşanı yüzerken görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen araba görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir