AnaSayfa / Genel / Kahve falında solgun gül görmek

Kahve falında solgun gül görmek

Kahve falında solgun gül görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kariyer sahibi olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında solgun gül gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında solgun gül görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında solgun yüz görmek şansının her zaman yaver gideceğine, hayata karşı cesaretleneceğine inanılır.

Kahve falında kendini solgun görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü solgun görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işarettir.

Kahve falında yüzü solgun görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında solgun çiçek görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yapay kırmızı gül görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüden gül almak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir