AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yaşadığını görmek

Kahve falında sokakta yaşadığını görmek

Kahve falında sokakta yaşadığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta yaşadığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Kahve falında sokakta yaşamak inancını bir kenara atacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında sokakta yaşadığını görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı sokaklar görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, ayrılanların birleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık sokak görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta düğün görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, nasibin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında sokak köpekleri görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sokak süpürmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, gönül kapılarının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir