AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yaşamak

Kahve falında sokakta yaşamak

Kahve falında sokakta yaşamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yeni işlere girileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta yaşamak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Kahve falında sokakta yaşamak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında sokakta yaşadığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta yılan öldürmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına delalet eder.

Kahve falında sokakları süpürmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokaklarda gezmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, güzel davetler alacağına delalettir.

Kahve falında sokaklarda yürümek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta giyinmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir