AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak süpürmek

Kahve falında sokak süpürmek

Kahve falında sokak süpürmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, borcunu ödeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sokak süpürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Kahve falında sokak süpürmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakları süpürmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, refah içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sokağı süpürmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında ara sokaklar görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet eder.

Kahve falında boş sokak görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir