AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak köpekleri görmek

Kahve falında sokak köpekleri görmek

Kahve falında sokak köpekleri görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak köpekleri gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında sokak köpeği görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak köpekleri görmek umutlarının tazeleneceğine, sorunların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak köpek görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta köpek görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sokak köpeği sevmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ağlayacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta işediğini görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta kalabalık görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında sokak ortasına tuvaletini yapmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir