AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta düğün görmek

Kahve falında sokakta düğün görmek

Kahve falında sokakta düğün görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, sermaye kaybedeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta düğün gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Kahve falında sokakta düğün görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sokak düğünü görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret eder.

Kahve falında sokakta olduğunu görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında sokakta öpüşmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında evde sokak kedisi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çıkmaz sokak görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir