AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta olduğunu görmek

Kahve falında sokakta olduğunu görmek

Kahve falında sokakta olduğunu görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, daha rahat para kazanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, batıl amele, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında sokağı yıkamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sokağın yandığını görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta oynamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bir süre belini doğrultamayacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta yemek yemek sevip saydığı bir birey olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokağını görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında sokakta soyunmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine inanılır.

Kahve falında sokak lamba görmek güzel günlerinin geride kalacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir