AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta soyunmak

Kahve falında sokakta soyunmak

Kahve falında sokakta soyunmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta soyunmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında sokakta soyunmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret eder.

Kahve falında banyoda soyunmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında giyinmek soyunmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin önünde soyunmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında elbise soyunmak doyasıya sefasını süreceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda soyunmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işarettir.

Kahve falında giyinmek ve soyunmak düşmanlıkların biteceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarıda soyunmak kirli işlere bulaşacağına, bahtın açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir