AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yemek yemek

Kahve falında sokakta yemek yemek

Kahve falında sokakta yemek yemek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çok iyi işler yapılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Kahve falında sokakta yemek yemek gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında sokakta yemek yemek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakda banyo yapmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında sokakta para bulmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, adını kirleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta yatmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta oturmak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sokakta tuvalet yapmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir