AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta dans etmek

Kahve falında sokakta dans etmek

Kahve falında sokakta dans etmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerinin gerileyeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta dans etmek gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Kahve falında sokakta dans etmek dertlerin bölüşüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dans görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızla dans etmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dans eden kadın görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, dünyasının iyileşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişinin dans ettiğini görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir