AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, kucaklaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle dans etmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşle dans etmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla dans etmek korkularından kurtulacağına, beklenilen takdiri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle dans ettiğini görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dans etmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir