AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta asker görmek

Kahve falında sokakta asker görmek

Kahve falında sokakta asker görmek hayatından razı geleceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, refaha erişileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, günahlarından tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta asker gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sokakta asker görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında sokağa çiş yapmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık sokakta kalmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sokağı süpürmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında sokaklarda gezmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sokak lambası görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta oyun oynamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir