AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokaklarda gezmek

Kahve falında sokaklarda gezmek

Kahve falında sokaklarda gezmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iyi halin geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sokaklarda gezmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında gece sokakta gezmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokaklarda gezmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta gezmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi sokak görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak yıkamak canlanacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulur.

Kahve falında sokakların temizlendiğini görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık sokak görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir