AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak çocuğu olmak

Kahve falında sokak çocuğu olmak

Kahve falında sokak çocuğu olmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak çocuğu olmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında sokak çocuğu olmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokak çocuğu görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında sokak çocuğuna yardım etmek zararlarını telafi edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek sokak çocuğu görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet eder.

Kahve falında sokak çeşmesi görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokak araları görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta ağlamak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sokak sulamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir