AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel sokak görmek

Kahve falında güzel sokak görmek

Kahve falında güzel sokak görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel sokak gördüyseniz:

  • Değişim başlıyor.

Kahve falında güzel sokak görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında sokakta eşya görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sokak görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta namaz kılanları görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokağı sulamak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sokakta tuvaletini yapmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokağı temizlemek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Kahve falında sokağı yıkamak hareketli ve hoş günler geçireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir