AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk yemek görmek

Kahve falında soğuk yemek görmek

Kahve falında soğuk yemek görmek varlık içinde yaşayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk yemek gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında soğuk yemek görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk yemek yemek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk karpuz yemek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işarettir.

Kahve falında soğuk su istemek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek çok büyük zararlar edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında soğuk hava görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çok iyi şeylere delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir