AnaSayfa / Genel / Kahve falında bamya tohumu görmek

Kahve falında bamya tohumu görmek

Kahve falında bamya tohumu görmek hayatının yoluna gireceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bamya tohumu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında bamya tohumu görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalettir.

Kahve falında bamya tohumu ekmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bamya pişirdiğini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze bamya toplamak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bamya turşusu görmek ortaklarla aranın bozulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bamya yemek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ bamya yemek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bamya çorbası yemek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir