AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan tarlası görmek

Kahve falında taze soğan tarlası görmek

Kahve falında taze soğan tarlası görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında taze soğan tarlası gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yemek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan aldığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında taze soğan toplamak zorlukların ve kavgaların biteceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Kahve falında saksıda taze soğan görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir