AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan yemek görmek

Kahve falında yeşil soğan yemek görmek

Kahve falında yeşil soğan yemek görmek hidayete erip huzuru bulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan yemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan yemek görmek sevgi dolu haberler alınacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yeşil soğan yemek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan yemek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet eder.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, istediği evde oturacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, satışların düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birine yeşil soğan vermek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan yolmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir