AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrayı kaldırmak

Kahve falında sofrayı kaldırmak

Kahve falında sofrayı kaldırmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet eder.

Kahve falında sofrayı kaldırmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında sofrayı kaldırmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında sofra kaldırmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra kaldırdığını görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanı havaya kaldırmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı kaldırmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işarettir.

Kahve falında halıyı kaldırmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağırlık kaldırmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir