AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada zeytin görmek

Kahve falında sofrada zeytin görmek

Kahve falında sofrada zeytin görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sofrada zeytin gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu veya ilerlemenizi değerlendirirken tuhaf yöntemler seçiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sofrada zeytin görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafire sofra kurmak ailenin büyüyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sofrada ekmek görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer sofrası kurmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde sofra görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir sofra görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir