AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde sofra görmek

Kahve falında evde sofra görmek

Kahve falında evde sofra görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, problemlerinin çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında evde sofra gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Kahve falında evde sofra görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında sofrada yılan görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında yer sofrası görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir sofrada yemek yemek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında birine sofra hazırlamak aynı karşılığı alamayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ziyafet sofrasında yemek yemek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrayı temizlemek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, mevkie edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir