AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir sofra görmek

Kahve falında güzel bir sofra görmek

Kahve falında güzel bir sofra görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, büyüleyeceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir sofra gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında güzel bir sofraya oturmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel sofra görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Kahve falında çok güzel sofra görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir sofra görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında güzel sofrada yemek yemek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir sofrada yemek yemek makam ve söz sahibi olacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sofrada oturmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir