AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra hazırlandığını görmek

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, fakirlik yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sofra hazırlandığını gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında hazırlanmış sofra görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine inanılır.

Kahve falında hazır sofra görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ilişkiye girmeye hazırlanmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne gitmeye hazırlanmak daha iyi anlaşır olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulur.

Kahve falında okula gitmek için hazırlanmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amerikaya gitmeye hazırlanmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, muradınıza ereceğinize inanılır.

Kahve falında gelinlik giymeye hazırlanmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir