AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada yemek yemek

Kahve falında sofrada yemek yemek

Kahve falında sofrada yemek yemek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, onlar tarafından yüceltileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında güzel sofrada yemek yemek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Kahve falında sofrada yemek yediğini görmek sorunların çözüme kavuşacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında yemek sofrası görmek zaferlere doymayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet eder.

Kahve falında yemek sofrasında görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalettir.

Kahve falında sofrada pilav yemek yolunun açık olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek gelişim içine gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir