AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada pilav yemek

Kahve falında sofrada pilav yemek

Kahve falında sofrada pilav yemek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, unvan sahibi olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada pilav yemek gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Kahve falında sofrada pilav yemek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek çok büyük zorluklar atlatacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bir sofrada yemek yemek hem de para kaybettireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık bir sofrada yemek yemek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yemekli sofra görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında yemek yemek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek dolu sofra görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, yakın akrabadan gelecek habere yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir