AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında yemeklerle dolu sofra görmek ekmeğine leke süreceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir sofrada yemek yemek bir sebeple çok zarar göreceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet eder.

Kahve falında sofra yemek yaşamın kolaylaşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada çok yemek görmek başarılı ve kazançlı olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada yemek görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir