AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra dolusu yemek görmek

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra dolusu yemek gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulur.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, bundan hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında sofralar yemekler görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında sofra yemek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofrada balık yemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yemekli sofra görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir sofrada yemek yemek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir