AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek sofrasında görmek

Kahve falında yemek sofrasında görmek

Kahve falında yemek sofrasında görmek işinde çok ilerleyeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında yemek sofrasında gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek şansın yüze güleceğine, fırsatların heba edileceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık bir sofrada yemek yemek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Kahve falında sofrada yemek yemek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada yemek beklemek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel sofrada yemek yemek işlerin aksayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında sofrada balık yemek endişeli durumların son bulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sofrada çok yemek görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir