AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek sofrası görmek

Kahve falında yemek sofrası görmek

Kahve falında yemek sofrası görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında yemek sofrası gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Kahve falında aynı sofrada yemek yemek durulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofrada pilav yemek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalık bir sofrada yemek yemek yenileceğine, şifa bulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada yemek beklemek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir sofrada yemek yemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra ve yemek görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet eder.

Kahve falında sofrada oturup yemek yemek kalp kıracağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir