AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ağlayacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, aradaki buzları eriteceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık bir sofrada yemek yemek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık bir sofra görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık sofra görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sofralar görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında sofralar yemekler görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir