AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sofra görmek

Kahve falında beyaz sofra görmek

Kahve falında beyaz sofra görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sofra gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sofra görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet eder.

Kahve falında misafire sofra hazırlamak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalettir.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada olmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında sofrada kiraz görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir