AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada karınca görmek

Kahve falında sofrada karınca görmek

Kahve falında sofrada karınca görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada karınca gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sofrada karınca görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofra topladığını görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birine sofra hazırlamak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sofrada kavga etmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır sofra görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında sofrada zeytin görmek beklentilerinin yerine geleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında zengin sofra görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, anne babaya müjde verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mükellef bir sofra görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir