AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır sofra görmek

Kahve falında bakır sofra görmek

Kahve falında bakır sofra görmek başının ağrıyacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, haksızlıklara uğranılacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır sofra gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında bakır sofra görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulur.

Kahve falında bakır maşrapa görmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır tepsi çalmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, günbegün kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında bakır rengi saç görmek dertlerin günden güne artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır saç görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır vazo görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır rengi görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır vermek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir