AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sofra hazırlamak

Kahve falında birine sofra hazırlamak

Kahve falında birine sofra hazırlamak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, ortağından ayrılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sofra hazırlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak tüm düzenin alt üst olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofra hazırlamak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında yemek sofrası hazırlamak kişinin şifa bulacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sofra hazırladığını görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında misafire sofra hazırlamak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, işlerinin tutacağına işaret eder.

Kahve falında birine sofra hazırlamak hayırlı günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir